Maak uw huwelijksreis geweldig

Afrika, Duiken Kenia

Een huwelijksreis is een van de meest vreugdevolle en bijzondere ervaringen die het leven kan brengen, een viering van liefde en verbintenis en een moment om elkaar echt te waarderen. Zo’n gelegenheid zou een even unieke vakantie-ervaring moeten rechtvaardigen, iets dat lang in het geheugen zal blijven en gekoesterd zal worden tot de dood u scheidt. De eenwording van twee liefhebbende mensen is een van de mooiste momenten in het leven, dus wat is een betere manier om deze gebeurtenis te herdenken dan door samen een van ‘s werelds andere meest spectaculaire wonderen te beleven op een reis van je leven.

De Serengeti Migratie, Tanzania en Kenia- Van de uitgestrekte Serengeti in het noorden van Tanzania, tot de vruchtbare vlaktes van Kenia’s Mara rivierbekken, de Grote Migratie is een werkelijk ontzagwekkend natuurverschijnsel. Meer dan 2 miljoen wilde herbivoren, waaronder 1,5 miljoen gnoes, zebra’s en witoorkobben, maken de dramatische oversteek over de Keniaanse grens in de jacht op de regens die de belofte van weelderig grasland voor de kuddes met zich meebrengen. Deze nederige herinnering aan het krachtige mechanisme van de natuur dat alle levende wezens drijft, is werkelijk een lust voor het oog. In combinatie met je eigen landelijke retraite waar je de uren kunt doorbrengen, dineren bij kaarslicht en staren naar de sterren, is een Afrikaanse huwelijksreis een prachtige ervaring tussen opwinding en avontuur en ontspanning en rust.

Great Barrier Reef, Australië – Vlak voor de kust van Noord-Queensland ligt een ecosysteem als geen ander, ook wel de tuin van de oceaan genoemd; het Great Barrier Reef kan vanuit de ruimte worden gezien en is ‘s werelds grootste levende enkelvoudige structuur. Het rif is onwerelds, zo vol van leven en kleur, u zult ongelooflijk mooie en dramatische bezienswaardigheden zien die lang in het geheugen zullen blijven hangen. Voor duikliefhebbers of snorkelaars is het Great Barrier Reef een must; zelfs als u niet zo geneigd bent om een duik te nemen, kunt u een tochtje met een boot met glazen bodem regelen en alle glorieuze kleuren van het koraal vanuit het comfort van het vaartuig observeren. Houd uw ogen open voor meer dan 1.500 soorten vis en meer dan 30 soorten bruinvissen, dolfijnen en walvissen, waaronder de krachtige maar majestueuze bultrugwalvis; evenals de sierlijke zeeschildpadden die het gebied frequenteren. De attracties beperken zich niet tot het water: het overvloedige zeeleven lokt 215 verschillende soorten zeevogels naar het rif, met name de spectaculaire zeearend met de witte buik. Het Great Barrier Reef is een must voor elke huwelijksreis in Queensland, waar je na een dag op het rif kunt ontspannen op de gouden stranden of je laten verwennen in de resorts van wereldklasse in de regio.

Ha Long Bay, Vietnam- Dit UNESCO Werelderfgoed is tekenend voor alle glorie en mysterie van Zuidoost-Azië. Ongelooflijke rotsformaties die duizenden eilandjes in de baai vormen, voeren u mee naar een andere wereld. Het verhaal gaat dat om de plaatselijke bevolking te verdedigen tegen de binnenvallende Chinese troepen de Goden een familie draken leverden die juwelen en jade uitspuwden. Deze juwelen werden de eilandjes die vandaag in de baai te vinden zijn en die samen een muur vormden tegen de plunderende troepen. Cultureel even belangrijk als mooi kunt u praten met de plaatselijke vissersgemeenschappen, zes afzonderlijke drijvende steden genesteld tussen de uitlopers, sommige van deze inwoners zijn geboren en zullen hun hele leven op open water leven. Maak een rondleiding door een van de enorme kalksteengrotten, prachtig verlicht om het vreemde landschap dat ze herbergen te verheerlijken; bezaaid met enorme stalagmieten en stalactieten formaties. Een van de meest spectaculaire manieren om de baai te ervaren is een cruise in een van de traditionele jonken, zeilschepen die vandaag de dag zijn ontwikkeld om accommodatie van hoge klasse en uitstekende service te bieden.

Victoria Falls – Gelegen tussen Zambia en Zimbabwe in het zuiden van Afrika worden de Victoria Falls beschouwd als een van de beroemdste watervallen ter wereld. Rapporten suggereren dat de beroemde Dr. Livingstone de allereerste Europese bezoeker was en vernoemde de gigantische waterval naar zijn koningin. Vlakbij bevinden zich het Victoria Falls National Park en het Zambezi National Park, die beide een fantastische variëteit aan wilde dieren bieden, van leeuwen en olifanten tot koedoes en krokodillen.

Victoria Falls is een adembenemend geografisch kenmerk en is perfect gelegen om deel uit te maken van een tweelingcentrumsafari. U kunt er naartoe vliegen en er een paar dagen doorbrengen voordat u verder trekt naar de vlakten van Tanzania of de kusten van Zuid-Afrika. Victoria Falls is een spectaculaire manier om een Afrikaanse huwelijksreis te completeren, een onvergetelijk avontuur dat je voor altijd bij zal blijven.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *