Een vakantiehuis huren in Kaapverdië

Afrika, Duiken Kaapverdie

Het is een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van strandvakanties met enkele prachtige rustige beuken die uitkijken op de Atlantische Oceaan. Kaapverdië is vergelijkbaar met Hawaï, maar op een veel kleinere schaal. Het telt ongeveer 10 hoofdeilanden en elk van deze eilanden heeft vulkanen.

De gemiddelde temperatuur in de winter is er 24 graden Celsius en in de zomer is de gemiddelde temperatuur met 29 graden Celsius ongeveer vijf graden hoger. Hierdoor is het eiland het hele jaar door een toeristische bestemming, dankzij het warme weer het hele jaar door en de geringe neerslag. Deze omstandigheden maken het tot een populaire vakantiebestemming voor vakantiegangers die in vakantievilla’s en zelfstandige appartementen verblijven.

Het eiland heeft zijn eigen muziekstijl en de plaatselijke bevolking geeft veel shows en voorstellingen voor de toeristen. Veel koppels die naar Kaapverdië op vakantie komen, kiezen voor een verblijf in zelfstandige appartementen of villa’s. Op die manier kunnen ze de ware cultuur van deze prachtige eilanden proeven en ervaren. Velen doen mee met de plaatselijke bevolking en proberen de plaatselijke dansen en zang uit.

Veel koppels komen op een romantische ontspannen beukvakantie naar Kaapverdië. De eilanden hebben een aantal prachtige stranden en zijn een paradijs voor zonaanbidders. Naast zonnebaden doen veel paren op vakantie mee aan de vele watersporten die de eilanden te bieden hebben. Het is een goede bestemming om te zwemmen, scubaduiken en wind- en kitesurfen. Sommige windsurfers beweren dat de eilanden enkele van de beste omstandigheden ter wereld bieden om te windsurfen.

Kaapverdië is een populaire vakantiebestemming en de eilanden bieden een prachtig spectaculair landschap en uitzicht. Het contrast tussen het ruige vulkanische gesteente en de witte, prachtige beuken moet je zien om het te geloven. Het is een cluster van eilanden die elk op hun eigen unieke manier verschillen en veel vakantiegangers brengen hun tijd graag door met het verkennen van de verschillende eilanden. Kaapverdië heeft een grote selectie van vakantievilla’s, zelfstandige appartementen en zelfstandige vakantieaccommodatie.

Amerikaanse vakantievilla’s zijn erg populair bij toeristen die graag naar Kaapverdië komen. Veel koppels komen op een romantische ontspannen beuken vakantie naar Kaapverdië. De eilanden hebben enkele prachtige stranden en zijn een paradijs voor zonaanbidders. Naast zonnebaden doen veel paren op vakantie mee aan de vele watersporten die de eilanden te bieden hebben. Het is een goede bestemming om te zwemmen, scubaduiken en wind- en kitesurfen. Sommige windsurfers beweren dat de eilanden enkele van de beste omstandigheden ter wereld bieden om te windsurfen.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *